Vet verbrandende basis regels in een dieet:

3 dagen dieet

 1. Energie uit dierlijke eiwitten zou niet meer dan 10 tot 15 procent  van uw dagelijkse energie mogen bedragen.
 2. Eet niet meer dan 140 gram aan dierlijk eiwit per dag en eet niet vaker dan twee keer per week een warme maaltijd met rood vlees.
 3. Eet tenminste een vegetarische maaltijd per week en liever nog twee.
 4. Vermijd zoveel mogelijk het gebruik van harde kaas soorten en wees matig in het gebruik van vetarme kaas.
 5. Drink niet meer dan twee bekers magere melk per dag of de zelfde hoeveelheid aan magere yoghurt of kwark.
 6. Zorg regelmatig voor lichaamsbeweging. Dat houdt de stofwisseling hoog, zodat u vet blijft verbranden.

Stat voor stap naar een slanker lichaam in een dieet.

3 dagen dieet

 

U kent nu alle basis principes om effectief af te vallen. De grootste obstakels op weg naar een permanent slanker lichaam zijn echter uw oude gewoonten.

Hier volgen een paar tips die succes garanderen voor een dieet!

 1. U moet het hebben van langzaam en geleidelijk. Zoals u weet zal uw lichaam uw dieet  ervaren als een honger kuur als u te snel teveel gewicht kwijt raakt. Daarnaast zal het uit alle macht proberen iedere gram vet vast te houden. Als u echter  zo’n 0.5 procent of 1 kg per week afvalt, weet u zeker dat het voorgoed is en dat uw gezond blijft.
 2. Ga niet te vaak op de weegschaal  staan. Een keer per week is ruim voldoende; minder is zelfs beter. Uw gewicht schommelt zich dagelijks en dit kan u ontmoedigen. Vergelijk uw gewicht daarom ook niet dan dat van gisteren, Maar met dat van vorige week of  vorige maand.
 3. Stap geleidelijk in dit dieetprogramma, maar zorg er voor dat u wel lange tijd volhoudt. U zult van het dieetprogramma genieten, u zult trots op u zelf zijn vanwege uw beslissing om aan een nieuwe, gezondere persoon te werken. U kunt het echt!
 4. Probeer altijd af te vallen voor uzelf niet uw man of vrouw gelukkig te maken, om een nieuwe baan te krijgen, of om u oude klasgenoten te imponeren bij een reünie.
 5. Afwisseling is belangrijk. Kent u het pompelmoes dieet nog? Dit kan niemand erg lang volhouden en u hebt beter verdiend. met de vet verbrandende voedingsmiddelen in dit dieet kunt u honderden heerlijke menu combinaties maken.
 6. Als de steun van anderen helpen bij het  afvallen, kunt u zich aansluiten bij een zelf hulp groep of uw eigen groep beginnen.
 7. Wees aardig voor uzelf. Als u zich een keer te buiten gaat aan chocoladecake, betekend dat niet meteen het einde van de wereld. En ook niet het einde van dit dieet. Begin gewoon de volgende dag met goede moed op nieuw.
 8. Experimenteer om uit te vinden welk maaltijd ritme bij uw werkt.En als u uw ritme heeft gevonden. Neem dan een voedzaam ontbijt.  Neem bij de andere maaltijden net genoeg om uw  honger te stillen en noteer wat u eet.  Schrijf  ook op wanneer u honger hebt. Als u  bij het diner de grootste honger hebt, moet u wat extra’ s eten bij de lunch en ’s middags en tussendoortje nemen. U kunt ook ontdekken dat u bij het wakker worden helemaal geen eetlust hebt, maar wel een ontzettende trek hebt  voor het  naar bed gaan.

Begin vandaag nog direct aan dit geweldige Vitadis slanker leven dieet plan met tips, tricks en advies!
Klik hier!

3 dagen dieet

Bewaren

Bewaren