Komt het voor dat overgewicht in de ‘familie’ zit  en hierbij rekening te houden in een dieet.

 

Als uw kinderen opvoedt in een omgeving waarin veel groente en weinig vlees wordt gegeten en waarin magere melk wordt gedronken in plaats van volle melk, bestaat er een goede kans  dat zij zullen opgroeien  tot slanke volwassenen, ondanks hun erfelijke aanleg en rekening mee te houden in een dieet

Dit is mijn ‘ prikkel ‘ wat belangrijk is om te weten in een 3 dagen dieet!

 

Er zijn twee verschillende soorten ‘prikkels’ of stimuli waarop eters reageren; interne en externe. Interne prikkels zijn die prikkels die mensen hebben wanneer hun lichaam voedsel nodig heeft. Ze eten als reactie op ‘honger’  signalen die het lichaam uitzendt, zoals een rammelende maag.  Maar veel mensen met overgewicht zijn gevoelig voor externe prikkels. Deze mensen reageren op prikkels uit hun omgeving. Het is niet zozeer  dat hun lichaam voedsel nodig heeft., maar dat de situatie waarin ze zich bevinden hun ‘vertelt’ dat ze voedsel moeten consumeren, ongeacht of ze honger hebben of niet.  Mensen die reageren op externe prikkels nemen bijvoorbeeld  om klok slag 12 uur lunch in plaats van te wachten tot ze honger hebben. Ze eten ‘omdat het er is’ of ze eten als afleiding,  bijvoorbeeld omdat ze depressief zijn, omdat ze op een feestje zijn. Of gewoon in gezelschap van andere mensen. Uit een onderzoek verricht aan de Universiteit van Georgia blijkt bijvoorbeeld dat als zes of meer mensen samen eten, de hoeveelheid voedsel die ze eten toeneemt met 76%. Als twee mensen samen aan tafel  gaan eten, gaan ze 28% meer eten dan wanneer ze alleen eten. Het zal geen verbazing zijn dat dit effect vooral merkbaar is bij een dessert. Als u reageert op externe prikkels, kunt u proberen om alternatieven te vinden voor het overeten. Het heeft geen zin om een dieet te beginnen  als een goed gevoel over uzelf  heeft. Hoewel u zich misschien beter in uw vel voelt, wanneer u eenmaal bent afgevallen. Hebt u zelfvertrouwen nodig. Aanvankelijk hebt u steun nodig van vrienden, of zelfs professionals voor ondersteuning. Als u een dwangmatige eter bent, kunt u zich wenden tot zelf hulp groepen die mensen van hun verslaving af helpen. Psychologische stoornissen vinden hun oorzaak waarschijnlijk eerder in het overgewicht dan in het dwangmatig eten.  U zult  merken dat u emotioneel stabieler bent nadat u bent afgevallen.

Vet verbrandende  basis regels in een dieet.

U hebt nu de tien basis regels van dit verbazingwekkende nieuwe dieet programma geleerd:

  1. Eet zoveel van de dertig vet verbrandende wonder voedingsmiddelen.
  2. Eet net zoveel voeding met samengestelde koolhydraten als u nodig  hebt om uzelf voldaan te voelen. Deze voedingsmiddelen moeten in ieder geval 65 procent van uw dagelijkse energie uit maken.
  3. Probeer dagelijks in ieder geval 30 tot 40 gram voedingsvezels te eten. Kijk op de etiketten van verpakt voedsel en koop altijd het product dat de meeste vezels bevat (het  is  meestal  ook het product dat de minste vetten bevat).
  4. Beperk de  energie uit vet tot 20 tot 30 procent van uw  dagelijkse totaal. Simpel gesteld kunt u vet het beste zoveel mogelijk vermijden Omwille van  uw gezondheid kunt u maar beter de calorieën  uit verzadigde vetten( de vaste soort in dierlijk vet, boter, kaas, margarine, en in tropische plantaardige olie) tot maximum 10 procent van uw dagelijkse energieverbruik beperken.

Als Je Ook Van Dit Geweldige Vitadis Slanker leven direct Gebruik Wil Maken Click Hier!>>

3 dagen dieet

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren